Toimitusehdot

Lahjatalo.fi noudattaa toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kuluttajakaupan Käytännesääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Lahjatalo.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitustapa ja lähetyskulut

Lahjatalo.fi käyttää Posti Oy:n palveluita. Lähetämme tuotteet Economy 16 -pakettina, jolloin asiakas noutaa tilaamansa tuotteen postin palvelupisteestä tai pakettiautomaatista. Pidätämme oikeuden lähettää pienikokoiset tuotteet kirjepostissa. Lähetyskulumme ovat alle 15€ tilauksissa 7,90€ ja 15€-40€ tilauksissa 4,90€. Yli 40€ tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Kotiinkuljetuksen lisämaksu on tilauksen loppusummasta riippumatta 9,90€. Toimitusehdot ja hinnat koskevat toimituksia Suomeen. Mikäli haluat tuotteet toimitettavaksi ulkomaille, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Ulkomaille toimitettavien tuotteiden toimituskulut käsittelemme tapauskohtaisesti.

Nopea toimitus

Kaikki verkkokaupassa olevat tuotteet ovat varastossamme. Pyrimme postittamaan tilaukset tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään yhden arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Palautukset

Kuluttajan on AINA SOVITTAVA ETUKÄTEEN tuotteiden palautuksesta kauppiaan kanssa. Lainsäädännön mukaan palautuskulut maksaa kuluttaja.

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin ota yhteys lahjatalo.fi seuraavasti:
– sähköpostilla myynti@lahjatalo.fi tai
– soita asiakaspalveluun 09 – 477 88 980
Ilmoita yhteystietosi lisäksi minkä tuotteen haluat palauttaa ja miksi. Jos tuote on rikki, ilmoita miten se on viallinen. Samalla saat palautusohjeet.
Lahjatalo.fi maksaa viallisten ja väärin toimitettujen tuotteiden palautuskulut. Lähetyskuluja ei palauteta.

Palautuksista veloitetaan asiakaspalautuksen käsittelymaksun 6,90€.

Noutamaton paketti

Veloitamme 14 euron maksun, mikäli paketti palautuu meille noutamattomana.
Varmista siksi, että tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikein.
Maksu vähennetään tilauksen arvosta.

Maksutapavaihtoehdot

Tarjoamme yhdessä Klarna Bank AB:n kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

-Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
-Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
-Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
-Verkkopankkimaksu: Maksa seuraavien verkkopankkien kautta Aktia, Danske Bank, Nordea, OP tai S-Pankki.
-Korttimaksu: Maksa Visa ja MasterCard pankki- tai luottokortilla.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Klarnan käyttöehdot löytyvät tästä.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.
Klarnan asiakaspalvelun löydät tästä.
Lisätietoa Klarnasta https://www.klarna.com/fi/
Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Lahjatalo.fi).

Maksettaessa laskulla, asiakas on itse vastuussa hoitamaan maksut ajallaan laskuntoimittajalle (Klarna). Lahjatalo ei vastaa maksamattomien laskujen aiheuttamista ylimääräisistä kuluista.

Henkilötiedot ja yksityisyys

Lahjatalo.fi verkkokaupan asiakkaista kerättävät tiedot rajoittuvat tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiin yhteystietoihin. Asiakkaiden osoitetietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Erimielisyydet

Ensisijaisesti erimielisyydet ratkaistaan kuluttajan ja verkkokaupan kesken. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Henkilörekisterilain mukainen rekisteriseloste

Lahjatalo.fi
Y-tunnus: 1629418-9
Koulumestarintie 22
00680 Helsinki

Puhelin: 09-477 88 980
Sähköposti: myynti@lahjatalo.fi