topimage

Toimitusehdot

Lahjatalo.fi noudattaa toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kuluttajakaupan Käytännesääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Lahjatalo.fi verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitustapa ja lähetyskulut

Lahjatalo.fi käyttää Posti Oy:n palveluita. Lähetämme tuotteet Economy 16 -pakettina, jolloin asiakas noutaa tilaamansa tuotteen postin palvelupisteestä tai pakettiautomaatista.  Pidätämme oikeuden lähettää pienikokoiset tuotteet kirjepostissa. Lähetyskulumme ovat tilaustavasta tai tilausmäärästä riippumatta 6,90 €. Rahtivapaan rajan ylittävät tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Toimitusehdot ja hinnat koskevat toimituksia Suomeen. Mikäli haluat tuotteet toimitettavaksi ulkomaille, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Ulkomaille toimitettavien tuotteiden toimituskulut käsittelemme tapauskohtaisesti. 

Nopea toimitus

Kaikki verkkokaupassa olevat tuotteet ovat varastossamme. Pyrimme postittamaan tilaukset tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään yhden arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. 

Palautukset

EU-alueen kuluttajansuojaa yhtenäistävä lakimuutos astui voimaan 13. kesäkuuta 2014.

Merkittävin muutos koskee verkkokauppaostosten palautuskäytäntöjä. Palautusoikeus on jatkossakin 14 pv. Kuluttajan on jatkossa AINA SOVITTAVA ETUKÄTEEN tuotteiden palautuksesta kauppiaan kanssa. Lainsäädännön mukaan palautuskulut maksaa kuluttaja.

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin ota yhteys lahjatalo.fi seuraavasti:
- sähköpostilla myynti@lahjatalo.fi tai
- soita asiakaspalveluun 09 - 477 88 980
Ilmoita yhteystietosi lisäksi minkä tuotteen haluat palauttaa ja miksi. Jos tuote on rikki, ilmoita miten se on viallinen. Samalla saat palautusohjeet.
Lahjatalo.fi maksaa viallisten ja väärin toimitettujen tuotteiden palautuskulut.

Maksutavat

Verkkopankki
Visa
Visa Electron 
Mastercard
MobilePay
Jousto
Ennakkomaksu laskulla - (lähetä tilauksesi osoitteeseen myynti@lahjatalo.fi).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Lahjatalo.fi).
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Henkilötiedot ja yksityisyys

Lahjatalo.fi verkkokaupan asiakkaista kerättävät tiedot rajoittuvat tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiin yhteystietoihin. Asiakkaiden osoitetietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Erimielisyydet

Ensisijaisesti erimielisyydet ratkaistaan kuluttajan ja verkkokaupan kesken. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Henkilörekisterilain mukainen rekisteriseloste

Lahjatalo.fi
Y-tunnus: 1629418-9
Koulumestarintie 22 
00680 Helsinki

Puhelin: 09-477 88 980
Sähköposti: myynti@lahjatalo.fi 

Lahjatalo Pastel   Luotettavaa ja nopeaa verkkokauppaa vuodesta 2001 Sivuston toteutus Whitestone Oy