topimage

Toimitusehdot

Lahjatalo.fi noudattaa toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kuluttajakaupan Käytännesääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Hinnat
Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron.

Toimitustapa ja -aika sekä lähetyskulut
Tuotteet toimitetaan postitse, Economy 16 -pakettina (nouto Postista) tai pakettiautomaattiin. Mikäli tuote on niin pieni, että se mahtuu kirjeeseen, niin se lähetetään kirjeenä. Lähetyskulumme ovat tilaustavasta tai tilausmäärästä riippumatta 6,90 €. Rahtivapaan rajan ylittävät tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Nämä toimitusehdot koskevat toimituksia Suomeen. Mikäli haluat tavarat toimitettavaksi ulkomaille, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin selvitämme lähetyskulut tapauskohtaisesti.

Nopea toimitus
Kaikki verkkokaupassa olevat tuotteet ovat valmiina varastossamme. Postitamme tilaukset mahdollisimman pian, yleensä yhden arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Palautukset
EU-alueen kuluttajansuojaa yhtenäistävä lakimuutos astui voimaan 13. kesäkuuta 2014.

Merkittävin muutos koskee verkkokauppaostosten palautuskäytäntöjä. Palautusoikeus on jatkossakin 14 pv. Kuluttajan on jatkossa AINA SOVITTAVA ETUKÄTEEN tuotteiden palautuksesta kauppiaan kanssa. Lainsäädännön mukaan palautuskulut maksaa kuluttaja.

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin ota yhteys lahjatalo.fi seuraavasti:
- sähköpostilla myynti@lahjatalo.fi tai
- soita asiakaspalveluun 09 - 477 88 980
Ilmoita yhteystietosi lisäksi minkä tuotteen haluat palauttaa ja miksi. Jos tuote on rikki, ilmoita miten se on viallinen. Samalla saat palautusohjeet.
Lahjatalo.fi maksaa viallisten ja väärin toimitettujen tuotteiden palautuskulut.

Maksutavat
Maksuvälineenä käy
Ennakkomaksu laskulla - (lähetä tilauksesi osoitteeseen myynti@lahjatalo.fi).
Kaikki Suomessa toimivat verkkopankit
Visa
Visa Electron - Electronin verkkomaksu ominaisuus pitää ensin olla aktivoituna. Voit aktivoida sen verkkopankkisi kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä pankkiisi.
Mastercard

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Lahjatalo.fi).
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Henkilötiedot ja yksityisyys
Lahjatalo.fi verkkokaupan asiakkaista kerättävät tiedot rajoittuvat tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiin yhteystietoihin. Asiakkaiden osoitetietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Erimielisyydet
Ensisijaisesti erimielisyydet ratkaistaan kuluttajan ja verkkokaupan kesken. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Henkilörekisterilain mukainen rekisteriseloste
Lahjatalo.fi
Y-tunnus: 1629418-9
Koulumestarintie 22 (ei asiakaspalvelua)
00680 Helsinki

Puhelin: 09 477 88 980
Sähköposti: myynti@lahjatalo.fi 

Lahjatalo Pastel   Luotettavaa ja nopeaa verkkokauppaa vuodesta 2001 Sivuston toteutus Whitestone Oy